Leuk dat u onze website bezoekt!

Helaas is er in 2020 geen Ambachtelijke Herfstmarkt!

Helaas kunnen we door het coronavirus en de maatregelen hieromtrent dit jaar geen Ambachtelijke Herfstmarkt organiseren. Wij hopen volgend jaar weer de "Gezelligste herfstmarkt van de Betuwe" te organiseren. 

Wij zorgen dan weer voor een mooi programma, net als voorgaande edities, en hopen dan weer een leuk en gezellig evenement te organiseren.

Er zal dan weer een gezellige braderie met 60 kramen zijn welke hoofdzakelijk bestaat uit nieuwe producten. Het assortiment is altijd zeer uitgebreid zoals bijvoorbeeld rookworsten, dierenbenodigdheden, fleecevesten, woonaccessoires, sieraden, kinderkleding, lederwaren en damesmode. Echt voor ieder wat wils.

Maar naast de braderie zijn er ook weer veel ambachten, oa. glas-in-lood, houtbewerken, Fries houtsnijwerk, houtskool tekenen, mandenvlechten etc, te bewonderen op het altijd gezellige middenterrein.

Daarnaast organiseren wij gedurende de dag demonstraties en muzikale optredens om nog meer sfeer aan het evenement te geven. Ook voor de kinderen zal er weer veel vermaak zijn.

Met het programma voor dit jaar zijn we nog druk bezig, maar het programma van vorig jaar (2019) kunt u zien op de pagina Programma.

Onderstaand een sfeerimpressie van de afgelopen jaren.