Leuk dat u onze website bezoekt!

Zaterdag 10 oktober 2020 hopen wij u weer te mogen verwelkomen op onze Ambachtelijke Herfstmarkt!

Net als voorgaande jaren is er op 10 oktober 2020 weer de "Gezelligste herfstmarkt van de Betuwe". Wij hebben het programma bijna rond en denken dat we, net als voorgaande edities, weer een leuk een afwisselend programma hebben weten te organiseren.

Er is weer een gezellige braderie met 60 kramen welke hoofdzakelijk bestaat uit nieuwe producten. Het assortiment is zeer uitgebreid zoals bijvoorbeeld rookworsten, dierenbenodigdheden, fleecevesten, woonaccessoires, sieraden, kinderkleding, lederwaren en damesmode. Echt voor ieder wat wils.

Maar naast de braderie zijn er ook weer veel ambachten, oa. glas-in-lood, houtbewerken, Fries houtsnijwerk, houtskool tekenen, mandenvlechten etc, te bewonderen op het altijd gezellige middenterrein.

Daarnaast organiseren wij gedurende de dag demonstraties en muzikale optredens om nog meer sfeer aan het evenement te geven. Ook voor de kinderen zal er weer veel vermaak zijn.

Met het programma voor dit jaar zijn we nog druk bezig, maar het programma van vorig jaar kunt u zien op de pagina Programma.

Onderstaand een sfeerimpressie van de afgelopen jaren.